Attraction

Kalaja e Porto Palermos është një kala afër Himarës në jug të Shqipërisë .

Dhermiu eshte I njohur per lojshmerin dhe numrin e madh te kishave shumica e te cilave jan te ndertuara qe nga shekulli XVI dhe te pikturuara nga p

Riviera shqiptare  eshte nje vend bregdetar qe I perket rrethit te Vlores dhe shkon buze detit Jon dhe strihet teresisht nen hijen e vargmalit te V

Mali i Çikës ndodhet ne juge-perendim te Shqiperise.

Ne vazhdim te rruges national Vlore-Dhermi , ne kuroren e Dhermiut  ndodhet parku pyjor nacional I Llogaras , I deklaruar nga qeveria ne vitin 1966