Attractions

Mali i Çikës

Mali i Çikës ndodhet ne juge-perendim te Shqiperise. Lartesija me e madhe e vargmalit eshte Maja e Çikës, me 2044m dhe me pas Maja e Qorres ne 2018m. Mali duket shume I larte se pse fillon direct nga niveli I detit.