Attractions

Llogarasë

Ne vazhdim te rruges national Vlore-Dhermi , ne kuroren e Dhermiut  ndodhet parku pyjor nacional I Llogaras , I deklaruar nga qeveria ne vitin 1966 me siperfaqe 1.010 ha me lartesi te parkut 1050m dhe lartesi te pergithsme 1542m. Pyll perbehet nga pisha shekullore, bredh , etj. Ne buze te rruges automobilistike ne krye te pyllit qendron krenare Pisha e Flamurit e cila eshe formuar nga rymat ajrore.